Werken bij
Green for you
en er echt toe doen!

Verduurzamen is urgent. Daardoor biedt een leuke baan in de verduurzamingssector ook duurzame carrièreperspectieven. Werk je bij voorkeur in een klein team? Met maximale regie over de inhoud, uitvoering en inrichting van werkzaamheden die het verschil maken? Alle lichten staan op groen.  Werken bij Green for you is dan de perfecte keuze. Hieronder vind je de vacatures op ons kantoor in Maarssen.

Makkelijk online solliciteren en je cv meesturen. Ook als je niet meteen een vacature ziet die je op het lijf geschreven is. Stuur ons dan een open sollicitatie. Je krijgt altijd antwoord. Als we niet meteen plek hebben, dan morgen wel. Want het aantal mensen dat eerlijke en complete oplossingen zoekt om hun woning te verduurzamen groeit snel.

Daarnaast is Green for you onderdeel van allservices. Hier vind je nog meer leuke functies. Neem snel een kijkje op de vacaturepagina van allservices. Wil je werken bij Green for you? Bekijk dan snel onze vacatures hieronder.

Solliciteer en vergroot je carrièrekansen

Hieronder vind je de leukste vacatures in Maarssen en wijde omgeving kort samengevat. Solliciteren is simpel. Schrijf een korte motivatie, leg uit waarom jij dé aangewezen persoon bent voor de vacature, en stuur je cv mee. Je krijgt altijd antwoord!

Kies voor werk met betekenis en impact. Ga voor een advies-, verkoop- of marketingrol met maximale ruimte en ondersteuning om er een succes van te maken. Draag in een jong en optimistisch team bij aan het vergroenen van Nederland. Boeiend? De beste vacatures in Maarssen en wijde omgeving vind je bij ons!

Duurzame voordelen van werken bij Green for you

  • Werken bij een jonge, energieke club die volop in ontwikkeling is
  • Bijdragen aan verduurzamingsprojecten die ertoe doen
  • Ruimte om te leren, door te groeien en te excelleren
  • Open werksfeer, moderne en dynamische kantooromgeving
  • Klein team met veel diversiteit
  • Neem de regie over je eigen werkzaamheden en carrièrestappen
  • Werken met moderne IT en geavanceerde tools
  • No nonsens werksfeer met korte lijnen
  • Goed salaris, goede pensioenvoorziening, mooie groeikansen
  • De zekerheid van een draagkrachtige organisatie

Adviseren, helpen, verduurzamen

Bij Green for you nemen we verduurzamen serieus. In zowel het advies- als uitvoeringstraject. Onze oprichter, Dave, die elke dag gewoon met ons meewerkt, merkte dat het voor veel mensen moeilijk is om door het verduurzamingsbos de bomen te blijven zien. Daarom bedacht hij de all-in one-formule die onze club uniek maakt. Met als missie: volledige ontzorging in verduurzaming. Dat is de kracht van ons merk en onze propositie.

Die kracht wordt herkend en gewaardeerd. Onze klantenkring groeit, de beoordeling van klanten is uitstekend. We maken waar wat we beloven. Op een betrokken, eerlijke en enthousiaste manier. Dat maakt je werk spannend en waardevol. Je krijgt van alle kanten erkenning voor wat je doet. Van je collega’s, van onze partners en van onze klanten.

Maak van verduurzamen je persoonlijke missie

Warmtepompen, zonnepanelen, en energiebesparende isolatieoplossingen. Dat is de wereld waarin we met trots en succes actief zijn. Het is een wereld die nauwelijks grenzen kent. Verduurzamen is hot. Mensen zijn de hoge energieprijzen beu en de zorgen om de klimaatverwarming nemen toe.

Draag jij bij aan het groener maken van de energievoorziening? Help jij woningbezitters bij het omlaag brengen van de energierekening? Verduurzamen is hot. Pak je rol. Maak van verduurzamen je missie. Daar krijg je nog goed voor betaald ook!