Planning en Support Medewerker

Een prachtkans om je helemaal uit te leven bij een jonge, groene club die grenzen verlegt: Green for you in Maarssen. Alle aspecten die relevant zijn bij het verduurzamen van woningen en bedrijven komen langs. Wij wijzen onze klanten de weg naar minder kosten en meer comfort met duurzame energie. Zo draag je bij aan de schonere wereld.

Functieomschrijving

Voor deze dynamische groene club zijn we op zoek naar een medewerker planning en support. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en schakelt met de installateurs. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces vanaf aanvraag van de klant tot en met de oplevering. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Je maakt de planning voor de installaties, zorgt voor de juiste aanmeldingen en registratie in de diverse systemen en zorgt voor de facturatie.

Kortom: het is een zeer uitdagende en afwisselende functie waar je ook mag meedenken over hoe processen geoptimaliseerd kunnen worden.

Je komt te werken in een gedreven team van 4 adviseurs verduurzaming, 1 werkvoorbereider, 2 medewerkers support en de manager van Green for you.

Wat wij bieden

  • Een afwisselende en zelfstandige functie in een informele en dynamische omgeving
  • Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • 23 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • Pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Collectieve Ongevallenverzekering
  • Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden

Wie zijn wij?

Green for you valt onder allservices Distribution. allservices Distribution bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Met meer dan 40 collega’s ondersteunen we zo’n 500 partners.  Onze basis ligt in de telecom waarbij wij een online platform bieden voor onze partners voor het aansluiten van abonnementen voor mobiele telefonie, telefoons en vouchers. Via onze ondernemers van Optie1 winkels bieden wij zelf ook een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”. 

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven met onder andere de verkoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en laadpalen. Hierbij bieden we ook een platform waar partners op een eenvoudige manier offertes kunnen maken. 

Jaarlijks is onze omzet zo’n 30+ miljoen. Met de groeiambities in verduurzaming moet in een paar jaar tijd de 100 miljoen-grens overschreden worden. Ons huidige team zal dan ook flink moeten uitbreiden.