Je huis verduurzamen is een belangrijke stap. Dan kun je er maar beter zeker van zijn dat het goed gebeurt. Dat wil zeggen: volgens afspraak, inzichtelijk en met heldere garanties. En vooral: zonder er zelf omkijken naar te hebben. Green for you ontzorgt je en regelt alles op een manier waarop je kunt bouwen.

Maak op jouw moment een eerste afspraak en onze verduurzamingsadviseur neemt je mee in de stappen die we voor je zetten. Je kunt rekenen op:

Alles geregeld via één aanspreekpunt

Wij hebben een team aan adviseurs dat is opgeleid om te luisteren. Want alleen dan komen we tot het beste advies. Zij hebben kennis van alle verduurzamingsmogelijkheden. Je hebt in principe in de eerste fase altijd contact met één adviseur.

Energieadvies vanuit up-to-date kennis

Onze adviseurs worden constant getraind op de producten, regelgeving en het geven van het juiste advies. Zo zijn zij altijd up-to-date en kunnen ze jou de juiste informatie geven.

Gratis adviesgesprek

In het gratis videogesprek willen we graag zo veel mogelijk weten om tot een juist advies te komen. We laten diverse oplossingen zien en maken meteen een legplan voor de zonnepanelen. Zo kun je meteen zien hoe dit eruit komt te zien.

Energiescan en verduurzamings-adviesrapport

Via onze energiescan kun je direct zien wat de eventuele maatregelen en mogelijkheden voor je zijn.

Een heldere offerte

We zorgen voor een uitgebreide, maar heldere offerte. Waar alle producten en oplossingen verder worden toegelicht. Ook kunnen we alles vertellen over subsidies en financieringsmogelijkheden.

Uitvoering door erkende installateurs

Wij kiezen onze installateurs altijd met een kritische blik. Zij moeten over de juiste papieren en erkenningen beschikken. Daarnaast moeten ze natuurlijk altijd veilig werken. Wij bespreken dit met regelmaat met ze en doen ook regelmatig een steekproef: dat is wel zo’n veilig gevoel.

Volledige garanties op alle producten

Je krijgt tot 20 jaar garantie op onze producten. Dit is afhankelijk van het gekozen product en gekozen merk. In de offerte vertellen we hier alles over. Natuurlijk kun je dit ook vragen in het adviesgesprek.

Nog meer zekerheden

Onze klanten beoordelen ons met regelmaat. We zijn best wel trots op onze beoordelingen: